La meva foto
Em diuen Carles Alòs i sóc un apàtrida. Aquest blog serà un viatge pels indrets més amagats de l'ànima, per les emocions més intenses i pel viure quotidià de cada dia. Agafen cadira i seguen, de la resta, jo m'encarregue,

diumenge, 10 de juny de 2012

Fragments de Guadassuar IIIEscollires la millor opció, triares l’encolliment dels membres. Tal volta només fos un pretexte, un petit subterfugi. Acurrucat a la teua boca, contant cada pèrdua. Vagarejaves pel passeig lliure de la teua ombra. La boca oberta, els pits lluents.

La nit era una necessitat casolana, una escombra que habita les parpelles. La farina a un got, la cendra a la boca. Dia i nit, capbussaves el teu record a la prestatgeria. Les pedres d’antuvi, hores vessades. Cristalls engolits i una ampolla de vi. El gust de l’embriaguesa, la densitat del fred. Veníem maduixes a bon preu. Un convit hermós, la xafogor i els pàmpols. El ventre pla, l’escurada parada; màgia als dits.

Els nens udolaven al llarg corredor, cada baralla rompuda, cada tafur bufat. Et furgaves les dents, la comitiva s’apropava. Un fregall i un didal, converses que suraven enlaire. La bellesa dels teus defectes, la contrada del teu cor, cada ungla, cada pessic; alletaves la vida i la guaries,matrona del somni. El teu coll celest, les besades, ja saps, tot allò.

El trepitx dels escalons, esvaraven els teus dits. Foc i condiment, burilles mig apagades, la lletuga. Un i altre cop, una mena d’encanteri. Les dotze, és hora d’arreplegar i acomiadar-nos. Una pluja d’estels, un somrís d’escuma, un veredicte fugisser. 

Carles.A. 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari

Benvingut al meu blog, seu i relaxa't. Puc preparar un café i intercanviar opinions.